Fotbal: Tanzania a primit un penalty la doar cinci secunde după începerea meciului cu Madagascar, din preliminariile CM

Fotbal: Tanzania a primit un penalty la doar cinci secunde după începerea meciului cu Madagascar, din preliminariile CM

Naţionala de fotbal a Tanzaniei a beneficiat marţi seară de probabil cel mai rapid penalty din istoria sportului-rege, primit la doar cinci secunde de la începerea meciului cu Madagascar, din grupa J a preliminariilor africane pentru calificarea la turneul final al CM 2022 din Qatar, disputat pe Stadionul naţional ''Benjamin Mkapa'' din Dar es Salaam, scrie Reuters.

Arbitrul ugandez Mashood Ssali a arătat punctul cu var aproape imediat după fluierul de start al partidei, când mingea trimisă în adâncime spre poarta malgaşă a fost urmărită bine de tanzanianul Simon Mvusa, care a fost faultat în careu de portarul Melvin Adrien, care joacă la un club din liga a 4-a franceză.

Căpitanul Tanzaniei, Erasto Nyoni, a transformat lovitura de pedeapsă, iar în final partida s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru gazde, care au preluat şi şefia grupei.

Conform sursei, până acum cel mai rapid penalty fusese acordat naţionalei Muntenegru într-un meci amical cu Ghana, în 2014, la Podgorica, după zece secunde, golul muntenegrenilor fiind şi singurul al partidei de atunci. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”