Fotbal: Tătăruşanu, salariu anual brut în jur de 1,8 milioane de euro pe an la Lyon (presă)

Fotbal: Tătăruşanu, salariu anual brut în jur de 1,8 milioane de euro pe an la Lyon (presă)

Ciprian Tătăruşanu, portarul naţionalei de fotbal a României, are un salariu anual brut în jur de 1,8 milioane de euro pe an la Olympique Lyon, scrie ziarul Le Progres.

Tătăruşanu a semnat în iunie cu Lyon, venind de la altă echipă franceză, FC Nantes, ca jucător liber de contract. Aspectul financiar pare să fi contat când fotbalistul a ales să semneze cu Lyon. Goalkeeperul câştigă mai bine decât la Nantes, unde avea un salariu anual brut de 1,2 milioane de euro. În plus, când a semnat cu OL el a primit o primă de instalare de 1 milion de euro.

Tătăruşanu a spus că nu a venit la Lyon ca să fie rezerva lui Anthony Lopes. Portarul român a rămas pe banca de rezerve în amicalul cu Arsenal (2-1), de duminică. El a fost folosit o singură repriză de OL, în meciul de pregătire cu Genoa (3-4). AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?