Fotbal: Tătăruşanu, văzut de presă drept cel mai bun jucător al lui AC Milan în meciul cu Inter

Fotbal: Tătăruşanu, văzut de presă drept cel mai bun jucător al lui AC Milan în meciul cu Inter

Ciprian Tătăruşanu a fost văzut de presa italiană drept cel mai bun jucător al lui AC Milan în meciul de marţi cu Inter Milano, pierdut cu 2-1 de echipa sa în sferturile de finală ale Cupei Italiei, informează TuttoMercatoWeb, care i-a dat nota 7,5 portarului român.

Titular în condiţiile în care Gianluigi Donnarumma a fost suspendat, "Tătăruşanu a răspuns din nou prezent", notează site-ul citat. "Nu este Donnarumma, dar nimeni nu observă asta", scrie La Gazzetta dello Sport, care i-a dat nota 8.

Românul este lăudat şi de Corriere dello Sport, care l-a notat cu 7,5 şi a scris: "Dacă nu ar fi fost înfrângerea, ar fi fost noaptea sa, intervenţii salvatoare repetate."

Tuttosport (nota 7,5) consideră că intervenţia cu piciorul din prima repriză a fost demnă de un portar de hochei, iar Corriere della Sera (nota 7) numără cel puţin cinci parade decisive ale lui Tătăruşanu.

Milan a condus cu 1-0 la pauză, graţie golului marcat de suedezul Zlatan Ibrahimovic (31), însă Inter a restabilit egalitatea în repriza secundă, prin belgianul Romelu Lukaku, care a transformat un penalty (71), iar apoi a dat lovitura în finalul jocului, prin danezul Christian Eriksen, autorul golului victoriei în urma unei lovituri libere (90+7).

AC Milan a evoluat în inferioritate numerică din minutul 58, după ce Ibrahimovic a văzut al doilea cartonaş galben, fiind eliminat.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro