Fotbal: Thomas Muller şi-a prelungit contractul cu Bayern

Fotbal: Thomas Muller şi-a prelungit contractul cu Bayern

Atacantul german Thomas Muller şi-a prelungit cu un sezon contractul cu Bayern Munchen, de care este legat acum până în iunie 2024, a anunţat marţi campioana din Bundesliga, citată de DPA.

Fotbalistul de 32 de ani avea contract până în iunie 2023, la fel ca portarul Manuel Neuer (36 de ani) şi atacantul Robert Lewandowski (33). Neuer este aşteptat să semneze şi el o nouă înţelegere, dar situaţia lui Lewandowski este mai complicată.

Campion mondial în 2014 cu Germania, Muller nu a evoluat pentru altă echipă de club în afară de Bayern, la care a debutat în 2008. El a câştigat de 11 ori campionatul Germaniei, record pentru un jucător.

"Thomas Muller este o figură legendară care poartă emblema clubului nostru în inima sa. Bayern s-a remarcat dintotdeauna prin continuitate şi de aceea ne bucurăm că am reuşit să-i prelungim contractul acestui jucător important. Este un om care arată calităţi de lider, iar atitudinea sa în vestiar face din el un personaj important", a spus directorul executiv Oliver Kahn.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro