Fotbal: Todoran (FCSB) - Suntem favoriţi cu Şahtior Karaganda, dar am văzut cum s-a chinuit CFR

Fotbal: Todoran (FCSB) - Suntem favoriţi cu Şahtior Karaganda, dar am văzut cum s-a chinuit CFR

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Dinu Todoran, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa este în mod cert favorită în meciul cu Şahtior Karaganda, din turul 2 preliminar al Conference League, dar a precizat că elevii săi trebuie să fie atenţi şi a dat exemplul campioanei CFR Cluj care s-a chinuit în dubla cu formaţia bosniacă Borac Banja Luka din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

"Urmează un meci extrem de important pentru noi într-o nouă competiţie, iar obiectivul nostru este să ajungem în grupele Conference League. Îmi doresc să intrăm în grupe, dar îmi doresc să şi ieşim din grupe. Este o presiune mare pe noi, dar e o presiune pozitivă. Ne dorim mâine să câştigăm şi să ne îmbunătăţim şi coeficientul. Din punctul meu de vedere suntem favoriţi. Karaganda este o echipă foarte bine organizată, foarte determinată, dar noi suntem peste ea ca valoare. Oricum ar fi, mâine trebuie să fim conectaţi sută la sută la meci pentru că nu va fi unul uşor. I-am urmărit pe cei de la Şahtior Karaganda, diferenţa între noi şi ei este într-adevăr mare, dar am văzut şi cum s-a chinuit CFR în primul tur al Champions League (n.r. - cu formaţia bosniacă Borac Banja Luka), chiar dacă a avut o sumedenie de ocazii. De aceea trebuie să fim foarte atenţi, mai ales pe faza defensivă, să nu le dăm nici o şansă, iar pe faza de atac să fim mult mai lucizi la finalizare. Dacă noi vom fi sută la sută concentraţi la joc nu vom avea nicio problemă, chiar dacă ei formează o echipa agresivă", a spus Todoran.

Tehnicianul a menţionat că şi-l doreşte pe Andrei Dumiter, atacant al formaţiei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe care urmează să semneze cu FCSB.

"Orice jucător de valoare este binevenit la noi, dar deocamdată suntem bine pe toate compartimentele. Era vorba şi de Budescu... Vă daţi seama, ca antrenor mi l-aş dorit pe Budescu, dar totul depinde de domnul Becali. Normal că mi l-am dorit pe Dumiter. Aici lucrăm în echipă, staff-ul tehnic, cu MM şi cu domnul Becali", a afirmat el.

Dinu Todoran a explicat că are o relaţie sinceră cu patronul Gigi Becali şi nu este deranjat de faptul că în mass-media se discută despre o înlocuire a sa cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

"Am o relaţie sinceră cu domnul Becali, toţi încercăm să facem să arate echipa aşa cum îşi doreşte dânsul. E normal să se vorbească despre antrenori, oricine îşi doreşte să antreneze această echipă. Aşa că e normal să se vorbească şi despre Reghecampf. El a făcut performanţe aici. Sincer, mi-aş dori şi eu să fac performanţele pe care le-a făcut el la FCSB. Nu este vorba că mă voi da eu la o parte ca să vină el, mă refer la faptul că e normal ca Reghecampf să fie dorit suporteri. Pe mine nu mă deranjează ce apare în presă", a adăugat Todoran.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, joi, de la ora 21:30, pe Arena Naţională din Bucureşti, formaţia Şahtior Karaganda, din Kazahstan, într-o partidă contând pentru prima manşă a turul al doilea preliminar al Conference League.
AGERPRES (A-autor: Marius Ţone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”