Fotbal: Tottenham nu vrea să renunţe la atacantul Harry Kane

Fotbal: Tottenham nu vrea să renunţe la atacantul Harry Kane

Clubul de fotbal Tottenham Hotspur a anunţat, prin vocea noului său director sportiv, Fabio Paratici, că nu intenţionează să renunţe la atacantul Harry Kane, căpitanul selecţionatei Angliei care participă la EURO 2020, în ciuda dorinţei jucătorului de a-şi continua cariera la un alt club.

"Dorim să-l păstrăm pe Harry Kane la Tottenham, acesta nu este doar obiectivul meu, ci este obiectivul clubului", a declarat Paratici, chestionat de postul de televiziune Sky Sports.

"În acest moment, el este unul dintre cei mai bun atacanţi din lume. Este un jucător complet, cu adevărat special", a adăugat oficialul italian.

Paratici, care a activat până în luna mai la Juventus Torino, a recunoscut că nu a discutat deocamdată cu Harry Kane, care se pregăteşte să dispute semifinalele EURO 2020, miercuri la Londra, împotriva selecţionatei Danemarcei.

Sub contract cu Tottenham până în 2024, Kane a făcut în această vară obiectivul unei oferte de peste 100 milioane de euro din partea rivalei Manchester City, refuzată însă de clubul londonez. Chelsea este o altă echipă interesată de serviciile golgheterului lui Spurs.

În vârstă de 27 ani, Harry Kane a îmbrăcat de 58 de ori până acum tricoul selecţionatei Angliei, pentru care a marcat 35 de goluri. El a disputat totodată 336 de partide pentru Tottenham în toate competiţiile, înscriind 221 goluri.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…