Fotbal: Uli Hoeness crede că Robert Lewandowski ar putea fi în viitor premierul Poloniei

Fotbal: Uli Hoeness crede că Robert Lewandowski ar putea fi în viitor premierul Poloniei

Uli Hoeness, fost preşedinte al clubului Bayern Munchen, susţine că atacantul Robert Lewandowski (Bayern Munchen) are personalitatea necesară pentru a deveni în viitor premierul ţării sale, Polonia, transmite DPA.

Hoeness l-a descris pe Lewandowski în revista Kicker ca ''o persoană care gândeşte mult'' şi ca ''un băiat inteligent'', care are ''o viziune clară asupra lumii''.

''Aş avea încredere că Robert va deveni prim ministru în Polonia dacă ar intra în politică'', a spus Hoeness.

Polonezul a fost numit Personalitatea Anului 2021 de revista Kicker, care consideră că ''în calitate de golgheter este un om al recordurilor'' şi ''prezenţa lui în public îl distinge de asemenea''.

Lewandowski a bătut în 2021 recordurile legendarului Gerd Mueller din Bundesliga, cu 41 de goluri marcate într-un sezon, respectiv 43 de goluri marcate într-un an calendaristic.

Fostul antrenor al polonezului, Hansi Flick, în prezent selecţionerul Germaniei, i-a adus de asemenea un omagiu polonezului care joacă la clubul bavarez din 2014.

''El a stabilit noi standarde cu jocul şi golurile sale. În copilărie îmi doream să-i imit pe cei mai buni atacanţi. Idolul meu a fost Gerd Mueller, iar eu am vrut să marchez goluri, să decid meciuri, să fiu ce a fost Gerd Mueller. Pentru copii, Gerd Mueller de azi este Robert Lewandowski'', a spus Hansi Flick, laureatul premiului Kicker din 2020.
AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ioan T. Morar / „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”