Fotbal: Un jucător al echipei Lokomotiv Moscova a decedat la antrenament

Fotbal: Un jucător al echipei Lokomotiv Moscova a decedat la antrenament

Clubul rus de fotbal Lokomotiv Moscova a anunţat, luni, decesul lui Innokenti Samohvalov, un fundaş de 22 de ani, în timpul unui antrenament individual, având în vedere că fotbaliştii, ca şi restul populaţiei din Rusia, sunt izolaţi acasă din cauza pandemiei de coronavirus, informează agenţiile internaţionale de presă.

''S-a simţit rău în timpul unui antrenament individual. Circumstanţele sunt în curs de a fi clarificate'', a precizat clubul.

Sosit la clubul moscovit în 2015, Samohvalov nu a apărut până acum la prima echipă şi juca pentru formaţia secundă a grupării, Kazanka, aflată în liga a treia.

''Era un om bun şi simpatic, un prieten bun. Este un mare necaz pentru familia noastră'', a transmis Lokomotiv.

Antrenorul său de la Kazanka, Aleksandr Grişin, a afirmat pentru R-Sport că jucător a decedat în urma unui ''stop cardiac''.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) FC Lokomotiv Moscow/ facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...