Fotbal: Un jucător de la Torino FC, testat pozitiv la coronavirus înaintea reluării antrenamentelor

Fotbal: Un jucător de la Torino FC, testat pozitiv la coronavirus înaintea reluării antrenamentelor

Un fotbalist al clubului italian Torino FC, neidentificat, a fost testat pozitiv la coronavirus în prima rundă de teste efectuate de echipa din Serie A înaintea reluării antrenamentelor, programată pentru vineri, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Mai multe cluburi din Peninsulă au început antrenamentele după relaxarea măsurilor pentru controlul pandemiei de coronavirus, însă nu a fost luată o decizie în legătură cu reluarea campionatului.

''În timpul primelor examinări medicale ale jucătorilor de la Torino FC, a rezultat un test pozitiv la COVID-19'', a anunţat clubul, miercuri, pe site-ul său oficial.

''Jucătorul, în prezent asimptomatic, a fost plasat imediat în carantină şi va fi monitorizat constant'', a mai precizat clubul, fără a oferi alte detalii.

Torino FC se numără printre cluburile mai puţin entuziaste din Italia în legătură cu o reluare a campionatului, preşedintele Urbano Cairo afirmând săptămâna trecută că Italia ar trebui să se gândească deja la sezonul viitor.

Joi va fi discutat protocolul medical pentru reluarea antrenamentelor colective din 18 mai, între Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC) şi Comisia tehnico-ştiinţifică a guvernului.

Fotbalul italian a fost suspendat pe 9 martie, când mai erau de jucat 12 etape din Serie A.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!