Fotbal: Universitatea Craiova anunţă că un membru al staff-ului tehnic a fost depistat pozitiv la COVID-19

Fotbal: Universitatea Craiova anunţă că un membru al staff-ului tehnic a fost depistat pozitiv la COVID-19

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anunţat, luni seara, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său oficial, că un membru din staff-ul tehnic al echipei a fost depistat pozitiv la COVID-19.

"Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi (n.r. - luni), un membru al staff-ului tehnic a fost depistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staff-ului este cu rezultat neconcludent. Întreg lotul de jucători şi restul staff-ului tehnic - negativi", se arată în comunicatul citat.

Gruparea olteană menţionează că în cursul zilei de marţi va fi efectuată ancheta epidemiologică a Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, moment în care va cunoaşte paşii care trebuie urmaţi conform procedurilor în vigoare.

Formaţia condusă de italianul Cristiano Bergodi este liderul la zi al clasamentului play-off-ului Ligii I, iar următorul său meci, din cadrul penultimei etape, este programat la 25 iulie, de la ora 21:00, în deplasare, cu Astra Giurgiu. Liga Profesionistă de Fotbal va anunţa în cursul zilei de marţi dacă partida Astra Giurgiu - Universitatea Craiova va fi sau nu amânată în actualele condiţii.

De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la angajaţii cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani şi CFR Cluj, ceea ce a dus la suspendarea meciurilor celor trei formaţii şi deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică. De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş.

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate patru cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Andreea Preda)

 

Sursa foto: Universitatea Craiova/Facebook

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

4 Date și amănunte care dau fiori...

5 Ciolaniada liberală / Guvernul Cîţu porneşte morişca nepotismului de stat