Fotbal: UTA a învins-o pe Academica la Clinceni (3-0), cu cel mai rapid gol al acestui campionat

Fotbal: UTA a învins-o pe Academica la Clinceni (3-0), cu cel mai rapid gol al acestui campionat

UTA Arad a învins-o pe Academica Clinceni cu scorul de 3-0 (1-0), joi, în deplasare, în etapa a 21-a a Ligii I de fotbal.

UTA a deschis scorul după doar 27 de secunde, prin Liviu Antal, care a marcat primul său gol în culorile echipei arădene şi cel mai rapid din acest sezon al Ligii I. Până acum titlul de cel mai rapid gol al acestui campionat era deţinut de reuşita francezului Hamidou Keyta (FC Botoşani), după 56 de secunde în meciul cu Dinamo (4-0), din etapa a 18-a

UTA a tranşat soarta partidei după pauză, prin golurile marcate de Denis Rusu (49), pe contraatac, şi de brazilianul Roger (74).

Academica a avut şansa de a înscrie golul de onoare, dar bulgarul Ţvetelin Ciunciukov a ratat în min. 80 un penalty acordat după un duel între Jovan Markovic şi Erico Da Silva, şutând pe lângă poartă.

Ilfovenii au ratat şi alte ocazii de gol, prin Ciunciukov (15), Raul Rusescu (41, 48), Asen Ceandarov (bară - 90+2), dar şi arădenii au mai avut o şansă bună, prin Simo Rrumbullaku (72).

De remarcat că atacantul bulgar Martin Toşev a fost schimbat cu Markovic la doar 6 minute de joc după introducerea sa.

În tur scorul a fost egal, 0-0.

UTA este la a şasea victorie în deplasare în acest sezon, ultimele trei consecutive, dar pe teren propriu a obţinut un singur succes.

FC Academica Clinceni - FC UTA Arad 0-3 (0-1), Clinceni Arena - Clinceni
Au marcat: Liviu Antal (1), Denis Rusu (49), Roger (74).
Ţvetelin Ciunciukov (Academica) a ratat un penalty (80), şutând pe lângă poartă.
Arbitru: Horia Gabriel Mladinovici; arbitri asistenţi: Andrei Constantinescu (Bucureşti), Cosmin Vatamanu (toţi din Bucureşti); arbitru de rezervă: Sorin Costreie (Buftea)
Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea - Vâlcea), Ion Căţoi (Bucureşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…