Fotbal: Viitorul lui Loew la naţionala Germaniei va fi discutat pe 4 decembrie

Fotbal: Viitorul lui Loew la naţionala Germaniei va fi discutat pe 4 decembrie

Viitorul selecţionerului Joachim Loew la cârma reprezentativei Germaniei va fi luat în discuţie la o şedinţă a Federaţiei Germane de Fotbal care va avea loc pe 4 decembrie, după recentul eşec în faţa Spaniei (0-6), în Liga Naţiunilor, a conformat, luni, DFB, citată de DPA.

Directorul federaţiei, fostul internaţional Oliver Bierhoff, va face o prezentare a progresului echipei în ultimii doi ani la această şedinţă a Comitetului Executiv al DFB.

Loew va avea timp să analizeze motivele care stau în spatele dezastrului din meciul cu Spania, de la Sevilla, una dintre cele mai drastice înfrângeri suferite de naţionala Germaniei în istoria sa.

Germania nu va mai juca niciun meci până în martie, ceea ce înseamnă că ar fi timp destul pentru a se efectua o schimbare de conducere a echipei, dacă se doreşte. Loew, care a fost tot mai criticat în ultimele luni, a fost susţinut de Bierhoff şi de preşedintele DFB, Fritz Keller, imediat după eşecul de la Sevilla.

Loew (60 ani), care pregăteşte selecţionata Germaniei din 2006, a câştigat Cupa Mondială în 2014. Însă, apărarea titlului, în 2018, în Rusia, s-a dovedit a fi un fiasco, echipa părăsind competiţia după faza grupelor. De asemenea, decizia sa de a-i exclude din lot pe ''veteranii'' Mats Hummels, Jerome Boateng şi Thomas Mueller a fost una contestată.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fata lui Nuțu Cămătaru...

2 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

3 Ofițeri ai Marinei americane, filmați în timp ce făceau sex cu prostituate

4 „Sunt pregătită sa fiu Crăciuniță pentru tine” / Larisa Drăgulescu o dă în porno și pe Instagram?

5 Aroganță maximă / Fugarul Dragoș Săvulescu și-a comandat copil la o mamă-surogat