Fotbal: Xavi vrea să "revină la Barca", dar cu propriul său proiect

Fotbal: Xavi vrea să "revină la Barca", dar cu propriul său proiect

Xavi Fernandez (40 ani), legenda clubului FC Barcelona şi antrenorul echipei de fotbal Al-Sadd din Qatar, a recunoscut că ar dori să revină la "Barca" ca antrenor, dar cu propriul său proiect, informează AFP.

"Pentru mine, este foarte clar: eu vreau să revin la Barca, îmi doresc foarte mult. În urmă cu câţiva ani, eu aveam un parcurs respectabil, dar acum când m-am văzut antrenând, eu ştiu că pot să aduc ceva jucătorilor", a declarat fostul jucător al Barcelonei (1998-2015) într-un interviu acordat jurnalului spaniol La Vanguardia, în numărul său de duminică.

"Dar vreau să fie clar pentru conducătorii Barcelonei. Mă văd începând un proiect de la zero şi mai vreau ca cel care ia deciziile să fiu eu", a adăugat fostul idol de pe Camp Nou cu un imens palmares (25 de trofee în 767 meciuri, campion mondial în 2010 şi dublu campion european în 2008 şi 2012 cu Spania).

La începutul lunii ianuarie, la Doha, directorul sportiv al Barcelonei Eric Abidal şi directorul general Oscar Grau s-au întâlnit cu Xavi, aflat pe banca tehnică a echipei qatariene Al-Sadd din august 2019, după încheierea carierei de jucător.
AGERPRES (AS/editor: Vlad Constantinescu, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…