Fotbal: Yaya Toure, arestat luni seara, fiind prins beat la volan

Fotbal: Yaya Toure, arestat luni seara, fiind prins beat la volan

Mijlocașul internațional ivorian al echipei engleze de fotbal Yaya Toure a fost arestat luni seara la Londra, după ce a fost prins conducând automobilul în stare de ebrietate, a dezvăluit sâmbătă poliția londoneză.

"Yaya Toure, 33 de ani (...) a fost inculpat marți, 29 noiembrie, pentru conducerea unui vehicul motorizat având un nivel de alcoolemie peste limita admisă", a scris Metropolitan Police într-un comunicat sâmbătă, adăugând că jucătorul va trebui să compară în fața tribunalului din Barkingside, în estul Londrei, pe 13 decembrie.

Astfel, ziua de sâmbătă a fost completă în ce privește ghinioanele pentru Manchester City: echipa antrenată de Pep Guardiola a fost învinsă pe teren propriu cu 3-1 de lidera clasamentului, Chelsea, argentinianul Sergio Aguero a fost eliminat în minutul 96, iar Yaya Toure, care a și jucat, a primit vestea că este inculpat.

În trecut, Toure a declarat că este un musulman practicant. În 2012, el a refuzat premiul pentru "Omul meciului", o sticlă de șampanie, explicând că nu poate să bea alcool din cauza religiei sale.

AGERPRES (editor: Teodora Oprea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...