Fotbal: Zidane îl susţine pe Benzema în afacerea ''sextape''

Fotbal: Zidane îl susţine pe Benzema în afacerea ''sextape''

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, îl susţine pe Karim Benzema în afacerea "sextape", în care atacantul va fi judecat în afacerea de şantaj la adresa unui alt fost internaţional francez, Mathieu Valbuena, scrie France Football.

 


Foto> (c) JUANJO MARTIN / EPA

 

"Îl susţin pe deplin pe Benzema, sunt alături de el şi ştiu că această situaţie nu este uşoară pentru el. Lucrul cel mai important este că se simte bine, în orice caz eu asta văd. Karim face abstracţie de toate acestea. Se concentrează asupra a ceea ce-i place, asupra meseriei, asupra familiei lui. E adevărat, restul e complicat, dar sper că totul se va rezolva rapid pentru toată lumea. Până atunci, face ce-i place, adică joacă fotbal şi-i face fericiţi pe oamenii care îl privesc", a declarat vineri Zidane într-o conferinţă de presă.

Parchetul din Versailles a anunţat, joi, că Benzema va fi judecat, alături de alte patru persoane, în afacerea "sextape".

Fotbalistul este acuzat că a instigat în 2015 la "tentativă de şantaj" împotriva lui Mathieu Valbuena, incitându-l pe mijlocaşul echipei Olympiakos Pireu şi fostul său coechipier din echipa Franţei să plătească nişte şantajişti, care îl ameninţau cu prezentarea unei înregistrări video cu acesta în momente intime.

Cei patru au fost şi ei trimişi în judecată în acest dosar pentru tentativă de şantaj, iar unul dintre ei şi pentru abuz de încredere.

După mediatizarea implicării sale în acest incident, Benzema nu a mai fost convocat la echipa naţională.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Imagini care dau fiori soldaților ruși

3 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

4 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....

5 Interesante amănunte...