Fotbal: Zinedine Zidane nu mai este antrenorul lui Real Madrid

Fotbal: Zinedine Zidane nu mai este antrenorul lui Real Madrid

Francezul Zinedine Zidane a anunţat joi, cu prilejul unei conferinţe de presă inopinate, că nu va mai antrena echipa Real Madrid şi în sezonul viitor, la câteva zile după cel de-al treilea succes consecutiv al spaniolilor în Liga Campionilor, relatează ziarul AS.

Însoţit de preşedintele Florentino Perez, Zidane a declarat că a luat decizia ''de a nu continua şi sezonul viitor''.

''Am luat această decizie pentru că îmi place mult acest cub, dar azi cred că este mai bine pentru mine şi pentru toţi o schimbare şi nu voi continua în sezonul viitor. Madrid mi-a dat totul şi voi încerca să fiu alături de club toată viaţa'', a subliniat fostul internaţional francez.

Florentino Perez a fost luat prin surprindere de alegerea lui Zidane: ''Pentru mine este o decizie neaşteptată. Este o zi tristă. L-am iubit ca pe nimeni altul, ca jucător şi ca antrenor. A avut un mare impact asupra mea când am aflat ieri de această decizie. Aş fi vrut să-l conving, dar ştiu cum este. Casa asta este familia lui pentru întotdeauna. Nimeni nu este pregătit pentru o ştire ca asta''. AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /