Fotbal: Zlatan Ibrahimovic revine după aproape cinci ani la naţionala Suediei

Fotbal: Zlatan Ibrahimovic revine după aproape cinci ani la naţionala Suediei

Zlatan Ibrahimovic, fotbalistul de 39 de ani al lui AC Milan, revine după aproape cinci ani la reprezentativa Suediei, fiind convocat pentru meciurile de la sfârşitul lui martie din preliminariile Cupei Mondiale 2022, a indicat marţi selecţionerul Janne Andersson, potrivit presei internaţionale.

Zlatan Ibrahimovic, care s-a retras de la naţională după EURO 2016, este convocat pentru meciurile cu Georgia (25 martie) şi Kosovo (28 martie), din preliminariile CM 2022, şi pentru o întâlnire amicală împotriva Estoniei (31 martie).

"Întoarcerea lui Dumnezeu", a reacţionat pe reţelele de socializare atacantul după anunţul făcut de Janne Andersson.

Fotbalistul cu 62 de goluri în 116 selecţii la echipa naţională a suferit o leziune musculară la sfârşitul lui februarie, dar speră să fie apt de joc pentru meciul de joi dintre AC Milan şi Manchester United, una din fostele sale echipe, din returul optimilor de finală ale Europa League.

La sfârşitul anului trecut, Andersson a declarat că nu exclude revenirea la naţională a lui Ibrahimovic, cu care avusese de curând o întâlnire, şi a adăugat că va continua să discute cu acesta.

În noiembrie, Ibrahimovic a spus că îi lipsesc meciurile la prima reprezentativă, ceea a alimentat speculaţiile despre iminenta sa revenire.

Suedia este calificată la EURO 2020, fiind repartizată în Grupa E, unde va întâlni Spania (14 iunie), Slovacia (18 iunie) şi Polonia (23 iunie).
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodor Ciobanu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...