Fotbal/Anglia: Cred că lupta pentru titlu va fi mult mai strânsă sezonul viitor, spune Klopp

Fotbal/Anglia: Cred că lupta pentru titlu va fi mult mai strânsă sezonul viitor, spune Klopp

Germanul Juergen Klopp, antrenorul echipei Liverpool, spune că sezonul viitor lupta pentru titlu în Premier League va fi mult mai strânsă decât în actuala ediţie, când ''cormoranii'' şi-au adjudecat titlul cu şapte etape înainte de finalul campionatului, scrie dpa.

''Am văzut sezonul trecut, când am terminat cu doar un punct în urma lui Manchester City, că putem lupta în noul sezon pentru a strânge cât mai multe puncte, ca să obţinem titlul. Suntem şi acum concentraţi pe meciurile noastre chiar dacă diferenţa dintre noi şi Manchester City este extrem de mare şi nu mai poate fi refăcută. Această diferenţă nu cred însă că va mai fi în ediţia viitoare. Probabil, majoritatea echipelor vor face transferuri solide în vară şi se vor pregăti foarte bine. Manchester City, Chelsea, Manchester United vor fi puternice. Toate vor fi în formă bună, la fel şi Tottenham, Arsenal sau Leicester City'', a spus Klopp.

Liverpool va evolua joi pe terenul lui Manchester City, campioana din 2019.

FC Liverpool a devenit campioană a Angliei la fotbal pentru prima oară după o pauză de trei decenii, în urma eşecului suferit de principala sa contracandidată la titlu, Manchester City, pe terenul formaţiei Chelsea Londra (scor 1-2), joia trecută, în cadrul etapei a 31-a din Premier League.

Sosit în urmă cu aproape cinci ani la conducerea "cormoranilor", Juergen Klopp reuşeşte să aducă al patrulea trofeu important în vitrina lui Liverpool, după cele cucerite anul trecut în Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al cluburilor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”