Fotbal/Coronavirus: Antrenorul Adrian Iencsi şi jucătorul Rareş Ilie, testaţi pozitiv, a anunţat Rapid

Fotbal/Coronavirus: Antrenorul Adrian Iencsi şi jucătorul Rareş Ilie, testaţi pozitiv, a anunţat Rapid

Antrenorul principal Adrian Iencsi şi mijlocaşul Rareş Ilie au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus, a anunţat, marţi, clubul de fotbal Rapid Bucureşti pe site-ul său oficial.

''Antrenorul principal Adrian Iencsi şi mijlocaşul Rareş Ilie au acuzat uşoare simptome specifice după meciul de la Turnu Severin. Ei au fost retestaţi, la solicitarea clubului, şi au fost confirmaţi pozitiv în cursul zilei de astăzi. Menţionăm că la testul efectuat joi, înaintea meciului de la Turnu Severin, ambii au avut rezultate negative'', se arată în comunicat.

Clubul Rapid a luat decizia anulării antrenamentului de astăzi (marţi), iar lotul şi staff-ul tehnic au intrat în izolare. DSP Bucureşti a fost notificat cu privire la situaţie.

În cursul săptămânii trecute, alţi şase membri ai clubului (trei fotbalişti - Rareş Lazăr, Ştefan Pănoiu şi Virgil Drăghia) şi trei membri ai staff-ului au fost testaţi pozitiv la infecţia cu SARS-COV-2, situaţia lor medicală fiind una bună.

Rapid a fost învinsă sâmbătă de FC U Craiova 1948 cu 5-0, la Drobeta-Turnu Severin, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii a II-a. Rapid este programată să joace joi în etapa a 8-a, la Buftea, cu CS Mioveni.

De la 12 iunie, când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA, Chindia Târgovişte, FC Viitorul Constanţa, FCSB, FC Hermannstadt) şi Liga a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC U Craiova 1948, Pandurii Târgu Jiu, FC Farul Constanţa, CSM Reşiţa, FK Csikszereda, FC Rapid).

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum zece cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...