Fotbal/Coronavirus: Trei jucători de la Betis Sevilla, testaţi pozitiv

Fotbal/Coronavirus: Trei jucători de la Betis Sevilla, testaţi pozitiv

Trei fotbalişti de la Betis Sevilla, locul 12 în La Liga la momentul suspendării campionatului spaniol din cauza pandemiei de coronavirus, au fost testaţi pozitiv la Covid-19, relatează media iberică.

Conform Cadena Ser, jucătorii testaţi pozitiv la Betis Sevilla, al căror nume nu a fost dezvăluit, ridică la şase numărul jucătorilor infectaţi anterior: Alex Remiro (Real Sociedad), Yangel Herrera (Granada) şi Renan Lodi (Atletico Madrid).

Doi dintre cei jucători de la Betis posedă anticorpi precoci, ceea ce indică o prezenţă recentă a virusului în organism. Cei trei jucători au intrat în izolare şi vor fi din nou testaţi peste trei zile. Betis Sevilla nu a confirmat deocamdată cazurile pozitive.

Betis a reluat duminică antrenamentele individuale şi se aşteaptă confirmarea oficială a testelor care au fost efectuate pe jucători începând de joi.

Un protocol de reluare a antrenamentelor a fost elaborat de La Liga, Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF) şi de medici, după aprobarea dată de autorităţile sanitare şi sportive din această ţară.

Conform protocolului, jucătorii vor începe prin a se antrena singuri, pe teren fiind permisă prezenţa a cel mult şase fotbalişti. Jucătorii trebuie să vină deja echipaţi la centrul de antrenament, iar când nu se antrenează, trebuie să poarte mască şi mănuşi. După fiecare şedinţă de pregătire, ei vor primi o pungă cu ţinuta de antrenament pentru ziua următoare.

Preşedintele La Liga, Javier Tebas, speră ca sezonul din Spania să se reia pe 13 iunie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...