Fotbal/Coronavirus: Trei jucători de la Betis Sevilla, testaţi pozitiv

Fotbal/Coronavirus: Trei jucători de la Betis Sevilla, testaţi pozitiv

Trei fotbalişti de la Betis Sevilla, locul 12 în La Liga la momentul suspendării campionatului spaniol din cauza pandemiei de coronavirus, au fost testaţi pozitiv la Covid-19, relatează media iberică.

Conform Cadena Ser, jucătorii testaţi pozitiv la Betis Sevilla, al căror nume nu a fost dezvăluit, ridică la şase numărul jucătorilor infectaţi anterior: Alex Remiro (Real Sociedad), Yangel Herrera (Granada) şi Renan Lodi (Atletico Madrid).

Doi dintre cei jucători de la Betis posedă anticorpi precoci, ceea ce indică o prezenţă recentă a virusului în organism. Cei trei jucători au intrat în izolare şi vor fi din nou testaţi peste trei zile. Betis Sevilla nu a confirmat deocamdată cazurile pozitive.

Betis a reluat duminică antrenamentele individuale şi se aşteaptă confirmarea oficială a testelor care au fost efectuate pe jucători începând de joi.

Un protocol de reluare a antrenamentelor a fost elaborat de La Liga, Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF) şi de medici, după aprobarea dată de autorităţile sanitare şi sportive din această ţară.

Conform protocolului, jucătorii vor începe prin a se antrena singuri, pe teren fiind permisă prezenţa a cel mult şase fotbalişti. Jucătorii trebuie să vină deja echipaţi la centrul de antrenament, iar când nu se antrenează, trebuie să poarte mască şi mănuşi. După fiecare şedinţă de pregătire, ei vor primi o pungă cu ţinuta de antrenament pentru ziua următoare.

Preşedintele La Liga, Javier Tebas, speră ca sezonul din Spania să se reia pe 13 iunie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

4 Cine este senatorul PSD, Ion Ganea, care a dat peste cap planurile lui Marcel Ciolacu de a amâna alegerile: Fo…

5 ULTIMA ORĂ Dispar sistemele IT ale ministerelor și agențiilor guvernamentale, administrația centrală se va mut…