Fotbal/Coronavirus: Vlad Chiricheş, blocat în locuinţa din Italia de 22 de zile, face câte două antrenamente pe zi

Fotbal/Coronavirus: Vlad Chiricheş, blocat în locuinţa din Italia de 22 de zile, face câte două antrenamente pe zi

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Vlad Chiricheş, este blocat în locuinţa sa din Modena, de 22 de zile, din cauza pandemiei de COVID-19, care a întrerupt în Italia orice formă de activitate sportivă, dar fundaşul formaţiei Sassuolo continuă să se pregătească zilnic de câte două ori.

Fundaşul lui Sassuolo şi al echipei naţionale locuieşte la 20 de kilometri de oraşul clubului pe care îl reprezintă, se arată într-un material de presă publicat pe site-ul oficial al FRF. Ambele localităţi fac parte din Provincia Modena, una din cele mai afectate de pandemie în Italia.

"Poate nu e spectaculoasă, dar acesta e adevărul, acestea sunt activităţile. Nu îmi e deloc uşor, sunt blocat aici, ieri s-au împlinit fix trei săptămâni, sunt 22 de zile consecutive în casă... Iar soţia şi cei doi copii sunt în România, la fel părinţii mei", spune Chiricheş.

Fundaşul naţionalei se antrenează de unul singur în casă şi în curte de câte două ori pe zi, pentru a se menţine în formă.

"Am mai multe seturi de exerciţii pe care le alternez. Le recomand tuturor celor care practică fotbalul, atât sportivi profesionişti, cât şi copiilor care încep acum acest drum în fotbal. E o perioadă cu provocări pentru sportivi, trebuie să compensăm lipsa efortului din antrenamente şi din competiţie. În plus, exerciţiile fizice îţi dau nu doar un tonus fizic bun, ci şi o stare pozitivă", a spus Chiricheş.

Fotbalistul român afirmă că o mare parte din timp îl alocă familiei, cu care rămâne în contact telefonic: "Dar cel mai mult, în perioada asta a zilei, stau pe telefon cu familia ... Îmi e atât de dor de ei ... Şi de voi, suporterii noştri! Îmi e dor să joc pentru România! Vă îmbrăţişez, protejaţi-vă pe voi şi pe cei dragi, staţi cât mai mult în case! Va fi bine, până la urmă! Hai, România!" AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Iub, te-am regulat cum trebuie?” / Dragnea, încornorat ca ultimul gușfarete

2 Zvon...

3 AUDIO Profesorul Cordoș, înregistrat când înapoiază mita după trei luni de la decesul pacientului

4 Cel mai bogat israelian, miliardarul Beny Steinmetz, a fost reținut în Grecia. El este condamnat definitiv în …

5 VIDEO „Vino peste mine! Fără mandat îți înfig furci și topoare în inimă” / Interlopul Glonț, săltat de mascați