Fotbal/Coronavirus: Vlad Chiricheş, blocat în locuinţa din Italia de 22 de zile, face câte două antrenamente pe zi

Fotbal/Coronavirus: Vlad Chiricheş, blocat în locuinţa din Italia de 22 de zile, face câte două antrenamente pe zi

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Vlad Chiricheş, este blocat în locuinţa sa din Modena, de 22 de zile, din cauza pandemiei de COVID-19, care a întrerupt în Italia orice formă de activitate sportivă, dar fundaşul formaţiei Sassuolo continuă să se pregătească zilnic de câte două ori.

Fundaşul lui Sassuolo şi al echipei naţionale locuieşte la 20 de kilometri de oraşul clubului pe care îl reprezintă, se arată într-un material de presă publicat pe site-ul oficial al FRF. Ambele localităţi fac parte din Provincia Modena, una din cele mai afectate de pandemie în Italia.

"Poate nu e spectaculoasă, dar acesta e adevărul, acestea sunt activităţile. Nu îmi e deloc uşor, sunt blocat aici, ieri s-au împlinit fix trei săptămâni, sunt 22 de zile consecutive în casă... Iar soţia şi cei doi copii sunt în România, la fel părinţii mei", spune Chiricheş.

Fundaşul naţionalei se antrenează de unul singur în casă şi în curte de câte două ori pe zi, pentru a se menţine în formă.

"Am mai multe seturi de exerciţii pe care le alternez. Le recomand tuturor celor care practică fotbalul, atât sportivi profesionişti, cât şi copiilor care încep acum acest drum în fotbal. E o perioadă cu provocări pentru sportivi, trebuie să compensăm lipsa efortului din antrenamente şi din competiţie. În plus, exerciţiile fizice îţi dau nu doar un tonus fizic bun, ci şi o stare pozitivă", a spus Chiricheş.

Fotbalistul român afirmă că o mare parte din timp îl alocă familiei, cu care rămâne în contact telefonic: "Dar cel mai mult, în perioada asta a zilei, stau pe telefon cu familia ... Îmi e atât de dor de ei ... Şi de voi, suporterii noştri! Îmi e dor să joc pentru România! Vă îmbrăţişez, protejaţi-vă pe voi şi pe cei dragi, staţi cât mai mult în case! Va fi bine, până la urmă! Hai, România!" AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...