Fotbalist de la Sepsi, prins beat la volan. Dat în vileag chiar de patronul Laszlo Dioszegi

Fotbalist de la Sepsi, prins beat la volan. Dat în vileag chiar de patronul Laszlo Dioszegi

Sepsi nu se regăsește după un parcurs onorabil în preliminariile Conference League și un start bun de campionat. Formația lui Liviu Ciobotariu are 6 înfrângeri consecutive în Superliga, iar patronul Laszlo Dioszegi îi arată cu degetul pe jucători pentru această situație.

Laszlo Dioszegi, dezamăgit de parcurslui lui Sepsi din ultimele etape. Foto Facebook

O explicație pentru forma slabă prin care trece Sepsi poate fi și viața extrasportivă a jucătorilor. Fostul rapidist Robert Niță, aflat în studioul Fanatik Superliga, a pus 6 eșecuri pe seama acestui lucru. ”Nu aveți ce să-i reproșați antrenorului, nu el bate penalty. Spuneți acum de jucători că ar fi bine să se mute să fie mai aproape de stadion, să fie supravegheați. Vă gândiți și la viața extrasportivă a jucătorilor?”, a întrebat Robert Niță, într-un dialog cu patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi.

Oprit de poliție la 3 dimineața

Sincer, finanțatorul formației din Sf. Gheroghe a dezvăluit că există deja un caz de fotbalist prins beat de oamenii legii, pe străzile orașului. ”Se poate, deja am prins un jucător care la ora 3 noaptea se plimba în Sfântul Gheorghe și nu era foarte treaz, dar din cauza GDPR nu pot să spun mai multe. Dacă unul a fost, de ce să nu fie mai mulți? Îmi pun întrebarea? E ceva în neregulă. L-a prins poliţia la 3 noaptea, la volan, şi nu era treaz”, a declarat patronul celor de la Sepsi pentru Fanatik.

”El locuiește în Brașov, de acolo a venit. Nu este dintre cei veniți în vara aceasta, a venit anul trecut, dar nu e titular. Nu contează. Știu toți jucătorii, am intrat în vestiar și am făcut scandal. Trebuie să ne ferim foarte tare, că ei ne dă în judecată. Poliția l-a prins. Problema e că era cu mașina”, a completat patronul celor de la Sepsi. Cu toate că nu a dorit să ofere detalii despre numele acestuia, indiciile duc către Francisco Santos Junior.

Sepsi a pierdut al 6-lea meci la rând în Superliga, fiind învinsă joi seara, într-o partidă restantă, de Poli Iași, cu 1-0.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?