FOTO „Dragostea nu știe matematică” / Cher are un iubit cu 40 de ani mai tânăr

FOTO „Dragostea nu știe matematică” / Cher are un iubit cu 40 de ani mai tânăr

Celebra cântăreață Cher, în vârstă de 76 ani, a confirmat că are o relație cu un bărbat cu 40 de ani mai tânăr. Artista susține că iubitul ei o tratează ca pe o ”regină” și că „dragostea nu știe matematică”.

Cher a dezvăluit că iubește din nou. Iar norocosul bărbat este producătorul muzical Alexander Edwards, în vârstă de 36 de ani.

Vorbind despre diferența de vârstă dintre ei, cântăreața a explicat că ”dragostea nu știe matematică”, relatează unica.ro .

Artista, care în trecut a avut relații cu Tom Cruise, Geme Simmons și Warren Beaty și a fost măritată cu Sonny Bono, a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare ținându-se de mână cu Edwards. Iar imaginea a fost însoțită de un mesaj expresiv: câteva inimioare.

Un fan a rugat-o să confirme relația cu producătorul muzical, iar Cher a răspuns un emoticon: cel cu ochii inimioare. De asemenea, unui alt internaunt i-a spus că Alexander Edwards o tratează ca pe o regină.

Cher s-a combinat cu Alexander Edwards la Săptămâna Modei de la Paris

Cântăreața a povestit că l-a cunoscut pe Edwards luna trecută, la Săptămâna Modei de la Paris.

De asemenea, ea a precizat că deja l-a prezentat familiei sale. Alexander Edwards a avut în trecut o relație cu Amber Rose, pe care a înșelat-o. Cu privire la acest aspect, Cher a subliniat: „sunt îndrăgotitiă, dar nu orbită de dragoste”.

Cher a participat la Săptămâna Modei de la Paris, însă nu în calitate de invitat. Artista a apărut pe catwalk, într-o ținută extravagantă. Vedeta a defilat pe catwalk în închiderea show-ului casei de modă Balmain.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...