FOTO Handbalistele de la CSM Bucureşti au muncit la cratiţă şi au gătit preparate delicioase în cadrul unui concurs culinar

FOTO Handbalistele de la CSM Bucureşti au muncit la cratiţă şi au gătit preparate delicioase în cadrul unui concurs culinar

CSM Bucureşti pare să fie noul pol de putere în handbalul românesc. Alături de HCM Baia Mare, campioana en-titre a României, bucureştencele sunt cotate cu şanse mari la câştigarea viitoarei stagiuni a Ligii Naţionale de handbal feminin. Însă, jucătoarele de la gruparea din Capitală nu se pricep doar la handbal, ci şi la gătit. Au demonstrat-o în cadrul unui concurs culinar, organizat de un restaurant de lux din Bucureşti, la care au participat toate handbalistele, inclusiv antrenoarea Mette Klit.

Pe lângă întrecerea culinară, jucătoarele lui CSM Bucureşti s-au distrat pe cinste. La final, antrenorul secund al echipei a fost desemnat să jurizeze, acesta gustând din toate preparate, după care a desemnat câştigătoarele concursului culinar.

Oana Manea şi-a demonstrat măiestria culinară

FOTO: Facebook

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990