FOTO INCENDIAR! Mircea Badea și Tudy, ÎMPREUNĂ pentru Voiculescu!

FOTO INCENDIAR! Mircea Badea și Tudy, ÎMPREUNĂ pentru Voiculescu!

Mircea Badea și noul viceprimar al Bucureștiului, labagiul Tudy, au protestat împreună, în august 2014, împotriva condamnării lui Dan Voiculescu! Acum parcă lucrurile încep să se lege, nu? "Plimbarea libertăţii", care s-a desfăşurat, ieri, la Palatul Cotroceni, a adus în acelaşi loc aproape 3.000 de oameni, toţi veniţi pentru a-şi striga nemulţumirile, relata  Click.ro pe 11 august 2014.

Printre aceştia, s-a numărat, culmea, şi Tudor Ionescu, cunoscut drept Tudy. Tânărul care s-a iubit, în urmă cu câţiva ani, cu Oana Zăvoranu şi care a ajuns celebru în toată ţara după publicarea unui filmuleţ în care se masturba pentru brunetă, a venit şi el să-şi strige drepturile şi să-l apere pe Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare pentru spălare de bani. Bărbatul este cunoscut pentru antipatia pe care o are pentru Traian Băsescu, aşa că a profitat de ocazie şi s-a plimbat pentru libertate.

Tudy a stat numai în spatele lui Mircea Badea, şi el un fost iubit de-al Zăvorancei. Chiar dacă nu au vorbit deloc, e greu de crezut că prezentatorul Antena 3 nu ştia de existenţa personajului din spatele lui, mai ales că Tudy nu s-a schimbat deloc de la apariţia înregistrării în care se autosatisfăcea, a încheiat  Click  relatarea.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”