FOTO Români spre Grecia/Coadă de 7-8 kilometri la vama Kulata

FOTO Români spre Grecia/Coadă de 7-8 kilometri la vama Kulata

Coada de mașini de la vama Kulata pentru cei care vor să treacă din Bulgaria în Grecia a ajuns să măsoare, sâmbătă dimineață, până la 7-8 kilometri, potrivit postărilor pe Facebook ale unor români care au plecat pentru a-și petrece vacanța în Republica Elenă.

”Ora 09.01, Vama Kulata, coada se intinde pe cel puțin 7-8 km. Este incredibil ce se întâmpla, au venit 2 domni polițiști și nu au dat nicio explicație”, scrie un utilizator pe pagina de Facebook Forum Grecia .


(Sursă foto Bogdan Glăvan / Forum Grecia)

O altă utilizatoare a scris că a ajuns la coadă în jurul orei 9.00, iar de atunci stă pe loc: ”Am deja o ora aici si nu ne am miscat!”.


(Sursă foto Anna Neguta / Forum Grecia)

Cum arată coada de la 5 kilometri distanță de vama Kulata:


(Sursă foto Olesea Cernavca / Forum Grecia)

Unii dintre cei care comentează la postările cu coada imensă spun că este din cauza faptului că este zi de weekend și recomandă atât plecarea în vacanță și în timpul săptămânii, cât și calcularea traseului astfel încât să se ajungă și la alte ore, inclusiv noaptea la granița bulgaro-elenă.

Ministerul Afacerilor Externe a emis vineri o atenționare de călătorie pentru Grecia, întrucât se înregistrează cozi de mașini la punctele de trecere a frontierei cu Bulgaria, având în vedere numărul mare de persoane care călătoresc. MAE recomandă folosirea tuturor punctelor de frontieră pentru intrarea în Grecia.

Grecia, una dintre destinațiile preferate de vacanță ale românilor, a intrat pe lista verde a țărilor cu risc epidemiologic scăzut, potrivit hotărârii adoptate joi seară de Comitetul Național pentru Situații de Urgență


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”

3 „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru” / Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia

4 Litoralul în comunism / „Mamaia pentru bătrânei, Venus pentru discoteci, iar la Neptun și-ar fi adus Ceaușescu nisip din Sahara”

5 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă