FOTO Sandra Izbașa și postarea de Crăciun care-i va schimba viața

FOTO Sandra Izbașa și postarea de Crăciun care-i va schimba viața

Sandra Izbașa și-a anunțat fanii pe contul personal de Instagram în legătură cu cel mai important moment al Crăciunului din acest an, fosta gimnastă fiind cerută de soție de Răzvan Bănică (actor și nepot al lui Ștefan Bănică Jr).
 
Ce a spus Sandra pe Instagram:

"DA !" Cel mai special Crăciun ! Am primit cel mai minunat cadou pe care şi-l poate dori o femeie vreodată ! Încă de mici, cu toate visăm şi ne proiectăm momentul în care prinţul descalecă de pe calul său alb şi ne mărturiseşte iubire veşnică !
Prinţul meu a făcut-o în dimineaţa de Crăciun, cu multă emoţie, candoare, curaj şi umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil ! Îţi mulţumesc pentru că exişti, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna ! Te ador infinit ! @razvanbanica1", a scris Sandra Izbaşa pe Instagram.
Cei doi au o relație din acest an.
Izbașa (30 de ani) a fost jumătatea dansatorului Petrișor Ruge preț de ani buni, iar acum și-a găsit fericirea în brațele lui Răzvan Bănică (28 de ani).
Bănică este actor la Teatrul Nottara din Capitală și absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie.
 

Ce spune Răzvan Bănică pe Instagram:
"Ai picat dintre stele,
Când nu mai visam.
Ai fugit dintre ele,
Ca să te am.
Cerul lumii pustiu,
Eu mult mai bogat.
Aveam sufletul gri,
Tu l-ai colorat !"

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...