FOTO Șofer depistat în trafic cu șapte tipuri de droguri în corp. „Nu am luat nimic. Poate ceva medicamente”

FOTO Șofer depistat în trafic cu șapte tipuri de droguri în corp. „Nu am luat nimic. Poate ceva medicamente”

Un șofer din București care a fost oprit în trafic de polițiștii rutieri a ieșit pozitiv la nu mai puțin de șapte droguri: cocaină, opioide, benzodiazepine, cannabis, metaamfetamină, metadonă și ketamină, adică șapte din opt substanțe interzise pe care le poate depista testele făcute de polițiști, scrie Hotnews .

Polițiștii spun că nu li s-a mai întâmplat niciodată să prindă un șofer cu atât de multe droguri în corp.

”Unii ar spune că s-a aprins bradul de Crăciun. Alții că s-a strigat catalogul drogurilor. Sau că la amfetamină e alergic. Noi spunem că așa ceva nu am mai întâlnit și sperăm să nu mai întâlnim niciodată”, se arată în postarea MAI prin care s-a făcut public testul șoferului cu un număr extraordinar de mare de droguri în sistem.

Polițiștii rutieri l-au prins pe bărbat în București, după ce a refuzat inițial să oprească la semnalul lor, încercând să se facă nevăzut pe o străduță laturalnică.

După ce a trecut testul fiolei, a picat cu brio DrugTestul.

Chiar dacă testul făcut de polițiști s-a aprins ca pomul de crăciun, șoferul a susținut că nu a consumat droguri, ci mai degrabă ”a luat medicamente”.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante