Frate, PROPAGANDA a luat-o RAZNA! „Cuibușor de swingeri bisexuali în casa prezidențială din Sibiu”!

Frate, PROPAGANDA a luat-o RAZNA! „Cuibușor de swingeri bisexuali în casa prezidențială din Sibiu”!

Frate, ăștia au luat-o razna de tot! Propaganda PSD a mai lansat o bășină care va fi inoculată în creierul trepanaților pe fondul declarațiilor de bun-simț ale președintelui țării despre înfierbântații care propovăduiesc excesele religioase.
Marius Albin Marinescu, fostul colaborator al Antena3 din Sibiu care a dezvăluit în trecut afacerile imobiliare ale familiei Iohannis, dar și cel care a făcut reportajele cu vânzarea de copii, a fost reactivat! Îi aduce acum șefului statului acuzații incredibile pe Facebook.

„Am sa va explic si rostul navetei saptamanale la Sibiu, chiar si in vacanta de vara, cand stafidita nu avea scoala si se putea muta pentru o „peroada” la Bucuresti. Imediat dupa 1992, cand si-a cumparat casa de pe strada Bâlea cu 70.000 de mărci germane – bani proveniti din traficul de copii, Klaus si-a instalat un sistem de alarma sofisticat, cum nici bancile nu aveau la vremea respectiva. Dorea sa se asigure, inca de atunci, ca nu va patrunde nimeni in casa pentru a instala tehnica de supraveghere (microfoane, camere video). Astfel casa de la Sibiu a ramas singurul cuibusor de nebunii sigur, fara riscul ca intalnirile grupului de swingeri bisexuali sa ajunga pe mainile cui nu trebuie!”, scrie Marinescu.

„Este Franz poponar? Iohannis a afirmat ca face parte dintr-o minoritate etnica si din una religioasa, dar a luat apararea unei minoritati sexuale, desi nu a mai spus ca si din aceea face parte! Citez: „Eu sunt adeptul toleranței, încrederii și deschiderii spre ceilalalti”. Intelegeti ce deschide el spre ceilalti?Ieri individul a declarat ca acei trei milioane de semnatari ai petitiei pentru familia traditionala si antihomosexualitate sunt fanatici religiosi si ca lumea trebuie sa fie toleranta fata de minoritati”, mai afirmă Marinescu.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ioan T. Morar / „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”