Frații interlopului Emi Pian, membri ai clanului Duduianu, reținuți pentru tentativă de omor. Cei doi, alături de un alt membru al grupării, sunt acuzați de rănirea principalului suspect pentru moartea lui Pian în răfuiala de acum o săptămână

Frații interlopului Emi Pian, membri ai clanului Duduianu, reținuți pentru tentativă de omor. Cei doi, alături de un alt membru al grupării, sunt acuzați de rănirea principalului suspect pentru moartea lui Pian în răfuiala de acum o săptămână

Doi frați ai lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, Grațian și Ciprian, și un alt bărbat, toți membri ai clanului Duduianu, au fost reținuți de procurori pentru 24 de ore pentru tentativă de omor. Cei trei sunt acuzați că în conflictul de acum o săptămână l-au atacat pe Richard Emanuel Gheorghe, care face parte din gruparea Rinu și este arestat în prezent pentru moartea fostului lider al Duduienilor.

Comunicatul Parchetului:

”În continuarea comunicării publice privind evenimentele produse în data de 04 august 2020, în sectorul 6 al Municipiului București, Compartimentul de informare si relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În cauza mai sus menționată, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus extinderea cercetărilor și punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpații D.V., D.L. și D.I.G., sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tentativă de omor.

Probele administrate în cauză până în prezent au conturat următoarea situaţie de fapt:

La data de 04.08.2020, în jurul orei 02.00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M., cei trei inculpați l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenția de suprimare a vieții acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele și cu obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feței și brațelor, care au impus internarea sa.

Totodată, față de cei trei inculpați s-a dispus luarea măsurii reținerii pentru 24 de ore, urmând ca aceștia să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive.

Menționăm faptul că numitul G.E.R. este cercetat în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, în stare de arest preventiv.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul D.G.P.M.B. Activitățile din cursul acestei dimineți au fost efectuate cu sprijinul Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”

Polițiștii de la trupele speciale au descins, miercuri dimineață, în mai multe locuri din București și Ilfov în dosarul deschis după moartea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian. Perchezițiile au loc acasă la membri ai clanurilor Duduianu, în cartierul Rahova și Rinu, inclusiv în zona Bragadiru din județul Ilfov, implicați în conflictul care a avut loc în urmă cu o săptămână în sectorul 6, iar oamenii legii ar căuta armele folosite atunci, conform surselor G4Media.ro.

Sursa foto: G4Media.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Miza Ucrainei pentru a răni grav Rusia în Crimeea este „bijuteria coroanei”, NIP-16, podul Kerci e „pistol cu apă”

2 Foarte interesante amănunte...

3 Descoperire inedită despre calitățile cafelei

4 Așa o fi?

5 Pilot britanic de la Baza Kogălniceanu: „Am putut vedea dronele Shahed intrând în Odesa“