Fraților, cretinii ăștia au luat-o razna! Citiți ce-a putut să-i spună C.Ștefănescu, în direct la Antena 3, președintelui Asociației Pro Democrația

Fraților, cretinii ăștia au luat-o razna! Citiți ce-a putut să-i spună C.Ștefănescu, în direct la Antena 3, președintelui Asociației Pro Democrația

Fraților, cretinii ăștia au luat-o razna! Citiți ce-a putut să-i spună C.Ștefănescu, în direct la Antena 3, președintelui Asociației Pro Democrația, Ionuț Țața! „Ochii dvs plini de ură, cu zâmbetul ăla pervers, stilul ăsta pe care-l aveți voi, conducătorii din zona asta Soros, ONG-urile de dreapta, îmi dau fiori mie, care acum 28 de ani, mi-am dus camarazii plini de gloanțe, împușcați în cap, într-o revoluție aia pentru democrație și anti-comunistă, ca să vină personaje ca dumneata să ne dea nouă lecții de democrație? Când deschide cineva Internetul și se uită cine e Ionuț Țața, orice român coerent spune că ceva nu e în regulă cu băiatul ăsta”, a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3.

Secretarul general adjunct al PSD a continuat: ”În momentul ăsta în România, dle Țața, dumneata chemi în stradă niște oameni ca să apere un stat mafiot și voi sunteți foarte puțini. 95% sunt împotriva unui stat mafiot, pentru drepturile și libertățile lor și pentru mândria de a fi român”. 

Ionuț Țața a încercat să-i răspundă: ”Haideți să vedem toate scrisorile deschise care au fost transmise, toate apelurile transmise, de exemplu, către Ministerul Muncii. Câte răspunsuri au fost? Marțea trecută a fost un protest la Ministerul Muncii din partea Federației Organizațiilor Persoanelor cu Dizabilități, la care au venit oameni cu dizabilități, cu trenul și înghesuiți în mașini de departe”. 

Codrin Ștefănescu: ”Nu are legătură cu ce vorbim noi”. 

Ionuț Țața: ”Are foarte mare legătură”. 

Codrin Ștefănescu: ”Sunt chestiuni sociale pe care Guvernul meu are obligația să le rezolve”. 

Ionuț Țața: ”Are legătură cu faptul că oameni iau poziții față de proiecte care le afectează chiar existența lor și nu există dialog. De aia ajungem la proteste. Nu există dialog”. 

Codrin Ștefănescu: ”Nu este așa, s-a dialog cu sindicatele, cu patronatele. (...) Dvs. nu veniți cu soluții, sunteți numai #rezist, Gică Contra la absolut orice, nu aveți nicio soluție la absolut nimic. Am fost la mesele voastre rotunde. Îți faci cruce! Am avut răbdare să rezist 20 de minute să nu vorbesc. S-au certat între ei”. 




Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa