Funeraliile lui Bud Spencer: Fanii și-au luat adio de la eroul lor

Funeraliile lui Bud Spencer: Fanii și-au luat adio de la eroul lor

Funeraliile actorului Bud Spencer s-au desfășurat joi la o biserică din Roma în prezența partenerului său de ecran, Terence Hill, și a sute de fani reuniți pentru a-i aduce un ultim omagiu "superman-ului italian", relatează EFE,

Sicriul lui Carlo Pedersoli, alias Bud Spencer, care a murit luni la 86 de ani , a fost adus în ropot de aplauze și în acordurile muzicii filmelor sale interpretate de o orchestră. Terence Hill, prietenul și colegul său de platou alături de care a jucat în numeroase filme, a intrat în biserică printre primii pentru a evita mulțimea. După ceremonia religioasă, actorul a ținut un scurt discurs în memoria prietenului său dispărut.

"Sunt sigur că îl voi reîntâlni, va veni să mă vadă cu șaua pe umeri și îmi va spune: 'Știi ceva, noi doi nu ne-am certat niciodată'", a spus veteranul actor emoționat. Înainte de ceremonie, fanii au desfășurat o pancartă în fața bisericii pe care au scris: "Acum și îngerii mănâncă fasole. Salve Bud"

Miercuri în 'Sala della Protomoteca' din Campidoglio unde a fost instalată o capelă, sute de persoane au venit să se reculeagă în fața sicriului îndrăgitului actor. Bud Spencer este cunoscut pentru rolurile sale din așa-numitele 'spaghetti westerns', mai ales în versiunea lor comică în care a jucat alături de Terence Hill (Mario Girotti).

De la anunțarea luni a morții sale, i-au fost aduse numeroase omagii pe rețelele sociale. Premierul Matteo Renzi a postat pe Twitter: "Ciao Bud Spencer, te-am iubit cu toții", în timp ce ministrul italian al culturii Dario Franceschini l-a calificat drept "un mare interpret al cinematografiei italiene, care în timpul îndelungatei sale cariere a reușit să distreze generații și a cucerit audiența cu un mare profesionalism".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…