Funeraliile lui Bud Spencer: Fanii și-au luat adio de la eroul lor

Funeraliile lui Bud Spencer: Fanii și-au luat adio de la eroul lor

Funeraliile actorului Bud Spencer s-au desfășurat joi la o biserică din Roma în prezența partenerului său de ecran, Terence Hill, și a sute de fani reuniți pentru a-i aduce un ultim omagiu "superman-ului italian", relatează EFE,

Sicriul lui Carlo Pedersoli, alias Bud Spencer, care a murit luni la 86 de ani, a fost adus în ropot de aplauze și în acordurile muzicii filmelor sale interpretate de o orchestră. Terence Hill, prietenul și colegul său de platou alături de care a jucat în numeroase filme, a intrat în biserică printre primii pentru a evita mulțimea. După ceremonia religioasă, actorul a ținut un scurt discurs în memoria prietenului său dispărut.

"Sunt sigur că îl voi reîntâlni, va veni să mă vadă cu șaua pe umeri și îmi va spune: 'Știi ceva, noi doi nu ne-am certat niciodată'", a spus veteranul actor emoționat. Înainte de ceremonie, fanii au desfășurat o pancartă în fața bisericii pe care au scris: "Acum și îngerii mănâncă fasole. Salve Bud"

Miercuri în 'Sala della Protomoteca' din Campidoglio unde a fost instalată o capelă, sute de persoane au venit să se reculeagă în fața sicriului îndrăgitului actor. Bud Spencer este cunoscut pentru rolurile sale din așa-numitele 'spaghetti westerns', mai ales în versiunea lor comică în care a jucat alături de Terence Hill (Mario Girotti).

De la anunțarea luni a morții sale, i-au fost aduse numeroase omagii pe rețelele sociale. Premierul Matteo Renzi a postat pe Twitter: "Ciao Bud Spencer, te-am iubit cu toții", în timp ce ministrul italian al culturii Dario Franceschini l-a calificat drept "un mare interpret al cinematografiei italiene, care în timpul îndelungatei sale cariere a reușit să distreze generații și a cucerit audiența cu un mare profesionalism".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...

5 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat