G4Media.ro, platforma media fondată de jurnaliștii Dan Tăpălagă și Cristian Pantazi, cifre impresionante după numai 6 luni!

G4Media.ro, platforma media fondată de jurnaliștii Dan Tăpălagă și Cristian Pantazi, cifre impresionante după numai 6 luni!

G4Media.ro, platforma media fondată de jurnaliștii Dan Tăpălagă și Cristian Pantazi, cifre impresionante după numai 6 luni! Celor doi li s-a alăturat ulterior și Cristian Citre.

Mesajul echipei  G4Media.ro :

G4Media.ro împlinește astăzi șase luni de la lansare. Din 19 martie încoace, site-ul a înregistrat o creștere constantă de audiență în fiecare lună – vezi graficul alăturat. Depășim zilnic 300.000 de vizualizări, cu o medie de 100.000 de cititori unici pe zi.

Înseamnă mult pentru un site care acum o jumătate de an nu exista, dar toate acestea nu s-ar fi întâmplat fără sprijinul total din partea publicului. Ne vom lupta mai departe să creștem împreună.

Vă mulțumim pentru încredere, pentru colaborare și pentru contribuții, inclusiv pentru informațile, fotografiile și articole trimise. Fără încurajările și donațiile voastre nu am fi reușit. Funcționăm exclusiv din contribuțiile cititorilor și din proiecte independente.

Ele ne asigură libertate editorială deplină, pe care o puteți evalua în anchetele, dezvălurile, analizele și informațiile exclusive publicate de G4Media.ro.

Colaborăm cu cei mai buni ziariști de investigații din presa românească. Le suntem recunoscători pentru efortul zilnic și îi așteptăm să ni se alăture pe toți cei care susțin o presă liberă.

Mulțumim tuturor colaboratorilor noștri, în special celor care ajută dezvoltarea proiectului G4Media.ro pe baze voluntare, asigurând mentenanța site-ului, corectura sau traducerea unor articole în engleză. Ajutorul lor este neprețuit pentru noi.

Lucrăm acum la îmbunătățirea graficii, la o interfață mai prietenoasă și la diversificarea conținutului. Sperăm să lansăm foarte curând o o nouă secțiune dedicată educației.

Ne vom dezvolta inclusiv prin diversificarea resurselor, făcând un mic pas către piața de publicitate. În acest moment, rersursele din donații și proiecte ne asigură funcționarea, dar nu ne permit dezvoltarea.

Vă mulțumim pentru sprijin și încredere!

Echipa G4Media.ro




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”