Gabi Bădălău, pus sub control judiciar de DNA. Iubitul Biancăi Drăgușanu nu poate pleca din România

Gabi Bădălău, pus sub control judiciar de DNA. Iubitul Biancăi Drăgușanu nu poate pleca din România

Gabi Bădălău, fiul lui Niculae Bădălău, a afost pus sub control judiciar de procurorii DNA. Actualul iubit al Biancăi Drăgușanu, cu care obișnuia să meargă în vacanțe exotice, este acuzat de comitereea infracțiunii de dare de mită.

FOTO Colaj / Arhivă Adevărul

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 22 martie 2023, a unui inculpat, administrator al unei societăți comerciale, în sarcina căruia s-a reținut comiterea infracțiunii de dare de mită”, arată un comunicat de presă al DNA.

Potrivit rechizitoriului anchetatorilor, „în contextul derulării unui contract încheiat de primăria unei comune cu o asociere de firme (din care făcea parte și societatea administrată de inculpat), ce avea ca obiect „Înființare rețea de alimentare cu apă în satele ..., comuna ..., județul Giurgiu”, în lunile octombrie 2021 și noiembrie 2022, omul de afaceri, cercetat în prezenta cauză, împreună cu o altă persoană, i-ar fi oferit, prin intermediar, primarului comunei respective un procentaj de 7% (344.000 lei) din valoarea contractului, pentru ca, în schimb, acesta din urmă să efectueze în continuare plățile către firma respectivă, chiar și pentru lucrări neconforme”.

„În scopul menționat mai sus, la data de 25 noiembrie 2022, prin același intermediar, i-ar fi fost remisă primarului suma de 35.000 lei, reprezentând o primă tranșă din suma promisă inițial”, au mai arătat anchetatorii.

Pe timpul cât se află sub control judiciar, Gabi Bădălău are interdicția de a părăsi teritoriul țării, decât cu încuviințarea prealabilă a procurorului competent. De asemenea, trebuie să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu persoanele menționate în ordonanța de dispunere a controlului judiciar și să nu dețină, să nu folosească și să nu poarte arme.

În prezent, fiul lui Niculae Bădălău este într-o relație cu Bianca Drăgușanu, cu care obișnuia să meargă în vacanțe exotice.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria