Gabriela Firea despre relația cu premierul: A fost încordată, acum e una calmă

Gabriela Firea despre relația cu premierul: A fost încordată, acum e una calmă

Relația cu premierul Mihai Tudose, care a fost încordată, a devenit una calmă, a declarat miercuri, la Palatul Parlamentului, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

 "A fost una încordată. De azi este una calmă și sper să colaborăm bine în continuare, deoarece avem o misiune din partea românilor și trebuie să o ducem la bun sfârșit. Nu cred că este loc de disensiuni, mai ales că suntem colegi. A fost un incident neplăcut peste care eu una am trecut", a precizat Firea, la finalul unei întâlniri cu liderii coaliției de guvernare.

În legătură cu acuzațiile conform cărora Mihai Tudose ar fi vrut să preia PSD, Gabriela Firea a arătat că "așa părea săptămâna trecută". "După elementele care au fost săptămâna trecută și după faptul că s-a acutizat și s-a tensionat relația dintre noi, așa părea la acel moment că se întâmplă. Am avut astăzi o discuție și pe această temă, dincolo de chestiunile care ne interesau mult mai mult, și anume cele legate de buget, și am lămurit toate aceste probleme care au apărut și sperăm ca în următoarea perioadă să nu mai apară astfel de tensiuni, pentru că ele nu sunt folositoare nimănui decât dau oxigen adversarilor noștri", a spus vicepreședintele PSD.

Edilul Capitalei a precizat că, împreună cu primarii de sector, au continuat miercuri discuțiile cu președintele PSD, Liviu Dragnea, după ce anterior s-au întâlnit, la Palatul Victoria, cu premierul Mihai Tudose și cu vicepremierul Marcel Ciolacu.

"Și ieri și azi am discutat atât cu președintele cât și cu premierul despre proiectele Capitalei, despre buget, pentru că în ședința de Guvern va fi dezbătut și adoptat bugetul pentru anul viitor și am fost foarte interesați care este situația capitalei deoarece am vrut să ne asigurăm că proiectele noastre nu sunt compromise. Și am primit aceste asigurări și de la guvern și de la dl președinte că toate proiectele începute, precum și cele noi se vor putea derula în Capitală. Și noi vrem să mulțumim pentru sprijin", a detaliat primarul general.

Gabriela Firea și primarii de sectoare au fost miercuri, la Parlament, pentru a se întâlni cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. La scurt timp după plecarea edililor, în biroul lui Dragnea au intrat premierul Mihai Tudose și vicepremierul Marcel Ciolacu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

2 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

3 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

4 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

5 Degringoladă la Rapid / Săpunaru, monument de nesimțire. „Ori te lași, ori îl dai afară”