Gabriela Ruse, învinsă în primul tur la BRD Bucharest Open (WTA)

Gabriela Ruse, învinsă în primul tur la BRD Bucharest Open (WTA)

Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse a fost învinsă marți de letona Anastasija Sevastova în două seturi, 6-3, 6-4, în primul tur la BRD Bucharest Open (WTA), turneu dotat cu premii totale de 226.750 de dolari.

Anastasija Sevastova, 26 de ani, locul 66 WTA, cap de serie N. 7 în acest turneu, s-a impus după o oră și 32 de minute, în fața unei adversare de 18 ani, aflată pe locul 321 în ierarhia WTA.

Gabriela Ruse rămâne după acest eșec cu 1.925 de dolari și un punct WTA.

Sevastova o va întâlni în optimi de finală pe românca Patricia Țig, care în runda inaugurală a trecut de altă jucătoare din țara noastră, Ioana Mincă în două seturi, 7-6 (5), 6-3.

În optimi a acces și italianca Francesca Schiavone, după 6-2, 7-6 (3) cu bulgăroaica Elița Kostova.

De primul tur a trecut și franțuzoaica Pauline Parmentier, care a dispus de Ysaline Bonaventure (Belgia) în două seturi, 6-4, 6-2.

De asemenea, ucraineanca Katerina Kozlova a eliminat-o pe bulgăroaica Isabella Șinikova, 6-2, 3-6, 6-3, iar rusoaica Polina Leikina s-a impus în fața chinezoaicei Shilin Xu, 1-6, 6-1, 7-6 (7).

AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...