Gafă de proporții: Parlamentul României s-a înfrățit cu un WC public din India!

Gafă de proporții: Parlamentul României s-a înfrățit cu un WC public din India!

Gafă de proporții: Parlamentul României s-a înfrățit cu un WC public din India! Desi trebuia sa se infrateasca, cu celebrul Taj Mahal, dintr-o inexplicabila eroare a Ministerului de Externe, cladirea Parlamentului Romaniei s-a infratit ieri cu un WC public din Mumbai, scrie  Ponturifierbinti.com .

Vestea a cazut ca un trasnet atat la Bucuresti cat si pe capul administratorii stabilimentului public din orasul indian. Desi initial acestia din urma s-au aratat incantati, dupa ce s-au documentat mai bine au declarat ca se simt jigniti de aceasta situatie despre care, spun ei, le afecteaza reputatia.

Contactat de reporterii nostri, Teodor Melescanu a declarat:

„Este intr-adevar vorba de o confuzie insa nu de una foarta grava. Sa nu uitam totusi ca WC-ul din Mumbai este cea mai mare cladire de acest fel din India, motiv pentru care l-am si confundat initial cu Taj Mahalul.

O sa vedem cum iesim din aceasta situatie de rahat, desi sunt voci care s-au aratat incantate de proiect, la fel cum sunt si voci care s-au aratat nemultumite de el.

De pilda domnul Tariceanu a cam strambat din nas cand a vazut pozele, mi-a spus ca tot in Parlamentul nostru s-ar gasi mai mult cacat decat in WC-ul ala din Mumbai.

In fine, vom face o ancheta parlamentara si vom studia oportunitatea acestei infratiri.”

A precizat ministrul de externe, vizibil preocupat de situatia internationala.

Precizare IMPORTANTĂ: Textul de mai sus este un PAMFLET.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...