Galaţi: 85 de cadre medicale din judeţ sunt infectate cu noul coronavirus

Galaţi: 85 de cadre medicale din judeţ sunt infectate cu noul coronavirus

Un număr de 85 de persoane din cele 436 infectate cu noul coronavirus în judeţul Galaţi sunt cadre medicale din spitale sau centre sociale, a anunţat, vineri, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi.

Potrivit sursei citate, din cele 85 de cadre medicale infectate, 21 sunt de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, 17 de la Căminul de bătrâni Sf. Spiridon, 15 de la Căminul de bătrâni Sf. Ilie, 13 de la Spitalul Militar, şase de la Spitalul Judeţean, patru de la Spitalul de Psihiatrie, trei de la Spitalul de Boli Infecţioase, trei de la Spitalul CFR, două de la Spitalul de Pediatrie şi unu la Serviciul Asistenţă Medicală.

În judeţul Galaţi, 828 de persoane se află în carantină instituţionalizată, iar în autoizolare la domiciliu 344. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu noul coronavirus.

Până în prezent, în judeţul Galaţi au fost efectuate 3.570 de teste, 436 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, din care 191 au fost declarate vindecate şi externate, iar alte 66 persoane au decedat. Din cele 66 de persoane decedate, 53 provin de la căminele de bătrâni Sf.Ilie (39) şi Sf. Spiridon (14). AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Voi știți cine e marmota asta?

3 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

4 VIDEO Un activist civic, bătut de faţă cu poliţiştii în Buzău

5 Din jurnalul secret al unui arhitect despre Casa Poporului