Galaţi: Accident rutier mortal pe DN 25 între localităţile Vasile Alecsandri şi Independenţa

Galaţi: Accident rutier mortal pe DN 25 între localităţile Vasile Alecsandri şi Independenţa

Un bărbat de 27 de ani din Galaţi a murit, vineri seara, în urma unui accident rutier produs pe DN 25 între localităţile Vasile Alecsandri şi Independenţa, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel 112 despre producerea unui accident pe DN 25, între localităţile Vasile Alecsandri şi Independenţa, din judeţul Galaţi.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului împreună cu echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au stabilit că în accidentul rutier au fost implicate două autovehicule, un autocamion şi un autoturism.

Autoturismul, condus de un bărbat în vârstă de 27 ani, din municipiul Galaţi, a pătruns pe contrasens şi s-a lovit frontal de autocamionul condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 37 ani, din Tulcea.

În urma impactului, ambele autovehicule s-au răsturnat, iar şoferul autoturismului, care se afla singur în maşină, a rămas încarcerat, decedând.

Bărbatul de 37 ani, care deţine permis de conducere valabil, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate cauzele producerii acestui accident rutier. AGERPRES / (AS - autor: Dan Paic, editor: Antonia Niţă, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro