Galaţi: Anchetă la SJA pentru comportamentul unei angajate la un apel 112 privind dispariţia unei minore

Galaţi: Anchetă la SJA pentru comportamentul unei angajate la un apel 112 privind dispariţia unei minore

Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a declanşat o anchetă după ce o angajată care a preluat un apel prin 112 în cazul unei minore dispărute ar fi răspuns necuviincios asistentei maternale care se ocupa de îngrijirea acesteia, a anunţat, marţi, directorul medical al instituţiei, Mihai Polinschi.

Incidentul a avut loc pe 2 iulie, când minora de 16 ani, recent externată din spital, unde fusese internată la neuropsihologie pediatrică, a dispărut pe Faleza Dunării chiar de lângă asistenta maternală.

Femeia a sunat la 112 pentru a anunţa dispariţia fetei, apelul fiind direcţionat către SJA Galaţi, angajata de la dispecerat care a preluat apelul fiind acuzată de comportament necuviincios.

"Au fost mai multe apeluri, care au fost direcţionate către Serviciul de Ambulanţă. În final, fata a fost găsită de poliţişti. Evident, comportamentul persoanei de la dispecerat nu a fost normal. S-a declanşat o anchetă. Ancheta vizează doar comportamentul persoanei de la dispecerat, din punct de vedere medical nu a greşit cu nimic. Ancheta va stabili dacă s-a comportat necuviincios şi va lua măsurile care se impun", a declarat Mihai Polinschi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...