Galaţi: Bărbat arestat preventiv după ce a încercat să-şi omoare copilul de numai şapte luni

Galaţi: Bărbat arestat preventiv după ce a încercat să-şi omoare copilul de numai şapte luni

Un bărbat din judeţul Galaţi a fost arestat preventiv, luni, pentru 30 de zile, după ce a încercat să-şi omoare copilul de numai şapte luni, se arată într-un comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Potrivit sursei citate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a cerut Tribunalului Galaţi arestarea preventivă a unui bărbat cercetat pentru tentativă de omor şi rele tratamente aplicate minorului.

"Procurorii au probe că, începând din luna mai 2020, bărbatul şi-a agresat fiul, un bebeluş de numai şapte luni, prin muşcături şi comprimarea cu degetele în zona feţei şi a toracelui. Faptele bărbatului au dus la afectarea integrităţii fizice şi psihice a propriului copil. Mai mult, în 2 iunie, în timp ce se aflau la locuinţa din Vădeni, comuna Cavadineşti, judeţul Galaţi, bărbatul şi-a bătut din nou copilul, cauzându-i un traumatism cranio-meningo-cerebral cu hemoragie care a avut nevoie de 50 - 55 de zile de îngrijiri medicale", se spune în comunicat.

Magistraţii Tribunalului Galaţi au aprobat cererea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor şi rele tratamente aplicate minorului. AGERPRES / (AS - autor: Dan Paic, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...