Galaţi: Bărbat din Republica Moldova cu mandat european de arestare pentru viol, reţinut de poliţişti

Galaţi: Bărbat din Republica Moldova cu mandat european de arestare pentru viol, reţinut de poliţişti

Un bărbat de 42 ani, din Republica Moldova, pe numele căruia autorităţile judiciare din Austria emiseseră un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de viol, a fost reţinut pe bază de ordonanţă, se arată întru-un comunicat transmis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost depistat pe raza comunei Oancea. El a fost prezentat Curţii de Apel Galaţi, care a emis pe numele lui o ordonanţă de reţinere şi a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi.

Poliţiştii au depistat un alt bărbat, de 32 ani, din Galaţi, pentru care exista un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, emis de Judecătoria Brăila.

Persoana respectivă, condamnată la un an şi şase luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt, a fost condusă şi încarcerată în Penitenciarul Galaţi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...