Galați: Bărbat reținut în cazul fetiței dispărute de acasă

Galați: Bărbat reținut în cazul fetiței dispărute de acasă

Un bărbat de 42 ani, suspectat de sechestrarea unei fetițe de 9 ani, din comuna gălățeană Scânteiești, găsită de polițiști după căutări care au durat aproape două zile, a fost reținut pentru 24 de ore, informează IPJ Galați.

Bărbatul este acuzat de lipsire de libertate, iar în cursul zilei de duminică urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

''Din declarațiile minorei s-a stabilit faptul că în seara de 27 iulie, în jurul orei 20,30, în timp ce se afla în centrul comunei Scânteiești, a fost abordată de un bărbat de 42 ani, din aceeași localitate, care a condus-o la locuința sa, sub pretextul că îi va da haine uscate, în condițiile în care afară ploua torențial. Ulterior, bărbatul ar fi reținut-o pe minoră în locuință, împotriva voinței ei, până la data de 29 iulie, în jurul orei 17,00, când, profitând de faptul că acesta era plecat, a forțat sistemul de închidere al ușii de acces și a părăsit curtea, prin escaladarea gardului", se arată în comunicatul IPJ Galați.

Fetița a dispărut de acasă joi seară, în jurul orei 20,00, tatăl ei alertând în cursul zilei de vineri poliția. Pentru găsirea fetei s-au mobilizat peste 100 de polițiști, jandarmi, lucrători ai ISU, voluntari, localnici din Scânteiești și pădurari . De asemenea, fotografia fetei a fost distribuită la toate subunitățile de poliție, la Secția Regională de Poliție Tansporturi Galați și la operatorii de transport de pe raza județului Galați.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…