Galaţi: Bărbaţi cercetaţi penal după ce au introdus în ţară un colet cu droguri

Galaţi: Bărbaţi cercetaţi penal după ce au introdus în ţară un colet cu droguri

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Galaţi, împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Galaţi, efectuează cercetări asupra a doi bărbaţi bănuiţi că ar fi introdus în ţară un colet conţinând droguri de risc şi mare risc, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Galaţi, au surprins în flagrant delict doi bărbaţi, de 32 şi 30 de ani, ambii din municipiul Galaţi, care ar fi introdus în ţară un colet conţinând aproximativ 120 de grame de cannabis şi 10 grame de cocaină.

În urma acţiunilor, bărbatul de 30 de ani, aflat la volanul autoturismului cu care cei doi se deplasau, a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis.

Ulterior, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa celor doi bărbaţi, unde au fost descoperite şi ridicate 6 grindere conţinând fragmente vegetale şi 1.700 de lei.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 32 ani a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc şi mare risc şi trafic de droguri de risc şi mare risc, faţă de cealaltă persoană, cercetată pentru deţinere de droguri de risc şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, fiind dispuse măsura preventivă a controlului judiciar. AGERPRES / (AS - autor: Dan Paic, editor: Marius Frăţilă, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...