Galaţi: Cinci percheziţii domiciliare în două dosare penale pentru contrabandă cu ţigarete; un bărbat a fost reţinut

Galaţi: Cinci percheziţii domiciliare în două dosare penale pentru contrabandă cu ţigarete; un bărbat a fost reţinut

Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi au efectuat cinci percheziţii domiciliare în cadrul a două dosare penale având ca obiect comiterea infracţiunii de contrabandă calificată, misiuni în urma cărora un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore, se arată într-un comunicat de presă remis joi de IGPR.

Percheziţiile au fost efectuate la domiciliile unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete, precum şi la două puncte de lucru ale unor societăţi comerciale deţinute şi administrate de acestea.



Din cercetări a reieşit că, în perioada aprilie - mai 2022, trei femei şi doi bărbaţi din municipiul Galaţi ar fi colectat, deţinut, depozitat şi comercializat ţigarete fără timbru de acciză, de provenienţă Republica Moldova, prejudiciul cauzat urmând a fi stabilit în cadrul anchetei.



"La percheziţii, poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat 38.000 de ţigarete, fără timbru de acciză, de diverse mărci, o armă de vânătoare, calibrul 5,5 mm, 21 de proiectile metalice, 3.300 de euro şi 520 de lei. În urma administrării probatoriului, un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea dispunerii unei măsuri preventive. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române", se mai arată în comunicatul IGPR. AGERPRES / (AS - autor: Ecaterina Ignat, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…