Galaţi: Şapte tineri, cercetaţi după o agresiune provocată de o dispută pe o reţea de socializare

Galaţi: Şapte tineri, cercetaţi după o agresiune provocată de o dispută pe o reţea de socializare

Şapte tineri cu vârsta cuprinsă între 16 şi 21 ani din Galaţi sunt cercetaţi de poliţişti, după ce au agresat, joi, un bărbat de 19 ani în urma unei dispute pe o reţea de socializare, informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, un jandarm aflat în timpul liber, în timp ce se deplasa spre domiciliu, a observat un grup de şapte persoane care loveau cu pumnii şi picioarele un tânăr.

Jandarmul a intervenit iar cei şapte au fugit în direcţii diferite. El a reuşit să prindă trei dintre tineri şi restul au fost prinşi de către echipaje de jandarmerie şi poliţie.

Persoana agresată are 19 ani şi a fugit de la faţa locului, dar a fost identificată ulterior de către forţele de ordine.

Cei şapte tineri au fost conduşi la sediul poliţiei în vederea continuării verificărilor. Aceştia au vârsta cuprinsă între 16 şi 21 ani, motiv pentru care la sediul poliţiei au fost chemaţi şi părinţii minorilor.

Persoana vătămată a precizat că va depune plângere împotriva agresorilor şi îşi va scoate certificat medico-legal.

Cercetările sunt continuate de poliţie. AGERPRES / (AS - autor: Dan Paic, editor: Antonia Niţă, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...