Galaţi: Urmărit internaţional pentru tâlhărie, depistat într-o încăpere ascunsă după un perete fals

Galaţi: Urmărit internaţional pentru tâlhărie, depistat într-o încăpere ascunsă după un perete fals

Un bărbat de 33 ani din municipiul Galaţi, urmărit internaţional pentru comiterea unei tâlhării urmate de moartea victimei în anul 2018, în Spania, a fost reţinut, sâmbătă, de poliţişti, după ce a fost depistat în locuinţa părinţilor într-o încăpere ascunsă după un perete fals, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Potrivit sursei citate, bărbatul este bănuit că, în august 2018, împreună cu alte două persoane, ar fi comis, într-un magazin de bijuterii, din localitatea spaniolă Sevilla, o tâlhărie urmată de moartea victimei.

Individul a fost găsit de poliţişti la domiciliul părinţilor, de pe strada Brateş, ascuns într-o încăpere special amenajată, în care se pătrundea printr-o firidă, disimulată cu ajutorul unui perete fals.

Persoana în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, care a emis mandat de reţinere, pentru 24 de ore, după care a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi. AGERPRES / (AS - autor: Dan Paic, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...