Gașca PNL de la București a dat UDMR și ultima funcție din guvern cerută de Cluj! Reacția lui Tișe

Gașca PNL de la București a dat UDMR și ultima funcție din guvern cerută de Cluj! Reacția lui Tișe

PNL Cluj a pierdut marți seară și funcția de secretar general adjunct al Guvernului, pentru care era susținut prefectul în funcție de Cluj Mircea Abrudean.

PNL Cluj a pierdut și funcția de prefect de Cluj, cedată UDMR.

Istvan Zahoranszki a fost numit în funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu.

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe are o reacție dură la adresa conducerii centrale a Partidului Național Liberal, după ultima decizie a acestora, privind numirea prefectului de Cluj de către UDMR. Liderul CJ Cluj susține că deciziile pe care le iau liderii liberali, în frunte cu fostul premier Ludovic Orban și actualul premier Florin Cîțu, se răsfrâng asupra organizației județene a PNL Cluj. Tișe afirmă că nu își mai dorește să muncească pentru a repara ce strică alții de la centru.

„Deciziile greșite luate la nivel național afectează credibilitatea partidului la nivel județean. Trebuie să muncim infinit mai mult aici la Cluj, pentru a acoperi și repara deciziile greșite ale altora care se cred Dumnezei-Deținătorii adevărului absolut. Eu nu mai vreau să muncesc politic ca să acopăr și să repar după alții din conducerea centrală a partidului. Pur și simplu cred că ajunge! Ca mine sunt mulți alții. Mult mai mulți decât cred unii”, a declarat șeful județului Cluj.

Revolta lui Tișe vine de la pierderea de către PNL Cluj a funcției de prefect al județului. Reamintim că liberalii clujeni au pierdut dreptul de a numi prefectul județului Cluj, decizia aparținând liderilor coaliţiei de guvernare, după ședința care s-a încheiat luni seara. Noul prefect de Cluj va fi avocatul Tasnádi Szilárd, din partea UDMR.

Tot în cursul zilei de marți, liderul forului administrativ județean a precizat că îl încearcă o lehamite profundă, și că nu îl mai surprinde ceea ce au decis cei de la centru, pentru că nu mai are nicio așteptare de la actuala conducere a Partidului Național Liberal.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...