GCS: 58 de decese înregistrate la bolnavi de COVID-19 în ultimele 24 de ore

GCS: 58 de decese înregistrate la bolnavi de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a informat că în ultimele 24 de ore au fost raportate 58 de decese la pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2.

Potrivit GCS, este vorba despre 32 bărbaţi şi 26 femei internaţi în spitalele din Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Brăila, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Buzău, Caraş-Severin, Călăraşi, Cluj, Dolj, Gorj, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Vaslui, Vâlcea, Vrancea şi din Bucureşti.

Dintre cele 58 de decese, unul a fost înregistrat la categoria de vârstă 20 - 29 ani, unul la categoria de vârstă 30 - 39 ani, două la categoria de vârstă 40 - 49 ani, patru la categoria de vârstă 50 - 59 ani, opt la categoria de vârstă 60 - 69 ani, 21 la categoria de vârstă 70 - 79 ani şi 21 la categoria de vârstă peste 80 ani.

Conform GCS, 55 dintre decese s-au înregistrat la pacienţi care au prezentat comorbidităţi, iar trei pacienţi decedaţi nu au prezentat comorbidităţi.

Nu au fost raportate decese anterioare intervalului de referinţă.

De la începutul pandemiei, în total, 35.514 de persoane diagnosticate cu COVID-19 au murit în România. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

4 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean

5 Imagini din satelit cu bombardiere capabile să transporte arme nucleare, mutate de Rusia la granița cu Finlanda