GCS: 59 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore

GCS: 59 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore

Un număr de 59 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise, sâmbătă, de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Este vorba despre 36 de bărbaţi şi 23 de femei internaţi în spitalele din judeţele Alba, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Hunedoara, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Olt, Prahova, Sibiu, Timiş, Vrancea, Ilfov şi Bucureşti.

Un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 40-49 ani, patru decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 19 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 20 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 15 decese la categoria de vârstă peste 80 ani.

Conform GCS, 58 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi şi la un pacient decedat nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent.

În total, 29.885 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat în România.

Conform GCS, de la începutul epidemiei, 191 de cetăţeni români aflaţi în străinătate şi depistaţi cu COVID-19 au decedat. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / Cinci motive pentru care litoralul românesc trebuie evitat cu orice preţ

2 „Ciorba a devenit un fel de caviar” / Turiștii, revoltați de prețurile care au explodat în Mamaia

3 Răsturnare de situație! Oana Mizil, agresată de Vanghelie din cauza acestui dobitoc?

4 Milionarul Costel Alecu, „devoratorul de vedete”, a fost încarcerat în SUA

5 Așa o fi?