GCS: 59 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore

GCS: 59 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore

Un număr de 59 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise, sâmbătă, de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Este vorba despre 36 de bărbaţi şi 23 de femei internaţi în spitalele din judeţele Alba, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Hunedoara, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Olt, Prahova, Sibiu, Timiş, Vrancea, Ilfov şi Bucureşti.

Un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 40-49 ani, patru decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 19 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 20 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 15 decese la categoria de vârstă peste 80 ani.

Conform GCS, 58 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi şi la un pacient decedat nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent.

În total, 29.885 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat în România.

Conform GCS, de la începutul epidemiei, 191 de cetăţeni români aflaţi în străinătate şi depistaţi cu COVID-19 au decedat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...